Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το γιουβετσάκι

Το γιουβετσάκι καλοψημένο
βγαίνει απ’ το φούρνο ετοιμασμένο
με κατσικάκι τρυφερό φτιαγμένο
και κριθαράκι σπυρωτό
και κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο,
τομάτα μπόλικη περιχυμένο
ζουμάκι πεντανόστιμο πλυμμηρισμένο.
Σερβίρεται στα πιάτα,
πώς αχνίζει! πώς μυρίζει!
προστίθεται πιπέρι για όποιον θέλει
και για όλους άφθονο τυρί τριμμένο.
Συνοδεύεται με πλούσια σαλάτα και
με κρασάκι κόκκινο και ξεκινάει
δείπνο ευλογημένο. Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: